Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi "İnternet Erişim Merkezi" Hizmet Vermeye Başlamıştır

Merkez Kütüphanemiz yeni binasında 5 ayrı salonda ( 18+7+7+7+7) toplam 46 bilgisayarla yeni bir hizmet sunmaya başlamıştır. Son teknoloji özelliklere sahip All in One bilgisayarlar ile gerekli tüm donanımların monitör içine gömülü olması ayrıca bir kasaya ihtiyaç duymaması ile daha şık ve daha sessiz çalışma özelliği sunmaktadır. Öğrencilerimiz "Güvenli Ağ Giriş" sistemiyle kendi kullanıcı ad ve şifrelerini kullanarak internet hizmetinden faydalanabilecekleri gibi öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda tüm yazılımların kurulumları yapılmıştır. Hafta içi 08:00 - 21:00 saatleri ile cumartesi günleri 10:00-21:00 saatleri arasında bilgisayar salonlarından faydalanabileceklerdir.

Öğrencilerimiz "Güvenli Ağ Giriş" sistemini kullanırken aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.